SMS I EKIPA DOČEKUJU FAVORITA ZA SKUDETO! Inter stiže u "Večni grad"

V.D.

26. 08. 2022. u 13:21

VEČERAS od 20.45 na "Olimpiku" se sastaju Lacio i Inter

СМС И ЕКИПА ДОЧЕКУЈУ ФАВОРИТА ЗА СКУДЕТО! Интер стиже у Вечни град

Foto: EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Već večeras ćemo videti jedan od dva derbija trećeg kola italijanske Serije A.

Prošlogodišnji vicešampion Inter, koji je ujedno i glavni kandidat za "skudeto", imaće teško gostovanje ekipi Lacija.

"Nebeskoplavi" se trenutno nalaze na osmoj poziciji sa četiri osvojena boda iz dve utakmice. 

U prvom kolu na "Olimpiku" smo videli jako čudan meč kada je gostovala Bolonja našeg Siniše Mihajlovića. Već u petom minutu golman Luis Masimiano je uhvatio loptu van kaznenog prostora i zaradio direktan crveni karton. Igrao se 37. minut kada je u kaznenom prostoru srušen napadač Bolonje Sansone nakon čega je dosuđen jedanaesterac. Siguran sa "bele tačke" bio je Marko Arnautović. 

Bolonja je imala sve u svojim rukama, ali je nesmotreni start štopera gostiju Adama Soumaroa i drugi žuti karton koji je zaradio vratio ekipu iz prestonice u igru.

Izjednačenje se dogodilo u 68. minutu kada je odbijena lopta slučajno pogodila iskusnog kapitena Bolonje Lorenca de Silvestrija i završila u golu. Nakon toga Lacio je igrao kao preporođen i 11 minuta kasnije stigao do totalnog preokreta. Strelac je bio Ćiro Imobile, na asistenciju srpskog reprezentativca Milinkovića-Savića.

U drugom kolu Lacio je gostovao srpskoj koloniji u Torinu i odigrao meč bez golova.

Vicešampion Inter trenutno zauzima drugu poziciju sa šest osvojenih bodova i gol-razlikom 5:1.

U prvom kolu gostovali su na jugu Italije neugodnom Lećeu čiji su otpor uspeli da slome tek u petom minutu sudijske nadoknade. Nakon pobede od 2:1 protiv novog prvoligaša u goste im je stigla Specija koju su rutinski savladali sa 3:0 na stadionu "Đuzepe Meaca".

Lacio će ovaj meč dočekati u punom sastavu, dok za Inter neće nastupiti dugo povređeni Dalbert i pojačanje iz Rome Mhitarijan koji je odigrao samo 34 minuta protiv Lećea.

Mečevi ove dve ekipe su uvek puni uzbuđenja, a zanimljivo je da su na prethodnih pet mečeva obe ekipe postigle bar po gol, a sličan scenario očekujemo i večeras u "večnom gradu".

Simone Inzagi protiv bivšeg tima ima trenutno skor 1:1, a sa Lautarom Martinezom i Lukakuom u timu je svakako favorit da taj skor popravi, ali neće mu biti lako protiv taktike iskusnog Sarija.

Mi ćemo se držati tradicije i prognozirati golove.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!