PAUNOVI SU DOBRO POČELI, ALI NEMA VREMENA ZA ŠEPURENJE: Čelsi stiže na ''Elan roud''

M.T.

21. 08. 2022. u 09:36

NAVIJAČI Lidsa mogu da budu zadovoljni početkom sezone svojih ljubimaca pošto su iz dva meča osvojena četiri boda, ali tek sledi težak protivnik.

ПАУНОВИ СУ ДОБРО ПОЧЕЛИ, АЛИ НЕМА ВРЕМЕНА ЗА ШЕПУРЕЊЕ: Челси стиже на Елан роуд

Foto AP

Paunovi će danas od 15 časova dočekati Čelsi na ''Elan roudu'', a biće to sudar dva tima koji su posle dva kola izjednačeni i na tabeli Premijer lige.

Lids je startovao pobedom protiv Vulverhemptona uz malo sreće pošto je pobedonosni pogodak bio autogol Nurija, da bi u drugom kolu "paunovi" odigrali protiv Sautemptona u gostima 2:2 i to uprkos vođstvu od 2:0 u 70. minutu pošto su "sveci" za devet minuta dva puta matirali odbranu Lidsa i stigli do jednog boda.

Identičan put je imao i Čelsi u prva dva kola. Tim menadžera Tomasa Tuhela je na startu sezone savladao Everton minimalcem, da bi u uzbudljivom londonskom derbiju sa Totenhemom odigrali 2:2 i to tako što su bez tri boda "plavci" ostali posle gola koji je Hari Kejn postigao u debeloj sudijskoj nadoknadi, gotovo na kraju meča posle kojeg je došlo i do verbalnog sukoba Tomasa Tuhela i menadžera Pevaca Antonija Kontea koji je nekada sedeo upravo na klupi Čelsija, a oba menadžera su zaradila po crveni karton.

Istorijat poslednjih deset mečeva ova dva tima stavlja Čelsi u status velikog favorita za današnju utakmicu pošto su Plavci ostvarili šest pobeda, Lids se radovao samo jednom uz tri nerešena rezultata. Prošle sezone Čelsi je oba puta uspeo da trijumfuje. "Paunovi" su na ''Elan roudu'' poslednji put uspeli da savladaju Čelsi pre skoro pune dve decenije rezultatom 2:0.

Menadžer Lidsa Džesi Marš imao je nekoliko problema oko sastava tima, ali su stigle makar neke dobre vesti jer se vraća Džo Gelhart. Ipak, Luk Ejling i Žunior Firo nisu spremni za Čelsi, kao ni Stuart Dalas koji je polomio nogu, dok još uvek postoji mogućnost da za utakmicu budu spremni Liam Kuper i Patrik Bamford.

Tomas Tuhel ima slične probleme pošto je Mateo Kovačić i dalje povređen, a u međuvremenu se povredio i Ngolo Kante koji će preskočiti Lids, kao i mladi napadač Armando Broja. Svi ostali su Tuhelu na raspolaganju, osim Markosa Alonsa koji nije u timu odlukom menadžera.

Gstovanju "paunovima" neće biti lako za Čelsi, ali su "plavci" ipak favoriti na ''Elan roudu'' i očekuje se njihov trimumf.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,6)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)