HERTA SE LOŠE SNALAZI U MENHEGLADBAHU: Borusija sa ubojitim Tiramom veliki favorit

M.T.

19. 08. 2022. u 09:53 >> 13:14

Borusija Menhengladbah dočekaće u trećem kolu Bundeslige ekipu Herte na stadionu "Borusija park" danas od 20.30.

ХЕРТА СЕ ЛОШЕ СНАЛАЗИ У МЕНХЕГЛАДБАХУ: Борусија са убојитим Тирамом велики фаворит

Foto: Profimedia

Domaćin je dobro otvorio sezonu u Bundesligi i posle dva kola ima četiri osvojena boda posle pobede protiv Hofenhajma na startu sezone u nemačkom šampionatu i remija u drugom kolu sa Šalkeom.

Mogla je Borusija i do sva tri boda protiv Šalkea, ali je neopreznost u poslednjim trenucima i igranje rukom Patrika Hermana donelo timu iz Gelzerkirhena priliku da stigne do remija.

Herta ne može da se pohvali preterano dobrim startom sezone. Klub iz Berlina je u poražen u prvom kolu od Uniona u gradskom derbiju, da bi u drugom kolu isto kao i Borusija Menhengladbah remizirala u meču protiv Ajntrahta iz Franfurta.

Ipak, nemačka "stara dama" nije mogla da ima teži klub za vađenje nego što je to Menhengladbah.

Biće ovo 69. duel dve ekipe koje su su gotovo izjednačene pošto Borusija ima 26 pobeda, jednu više od Herte uz 17 remija. Herta je imala prilično problema na "Borusija parku"  u poslednje vreme pošto je poražena na sedam od poslednjih devet mečeva.

Trener Herte  Sandro Švarc nikad u svojoj karijeri nije savladao Borusiju Menhengladbah pošto ima remije na poslednja dva meča, kao i tri poraza iz vremena dok je bio trener Majnca.

Trener Borusije Menhengladbah Danijel Farke ima određene kadrovske probleme pred ovaj meč jer je nekoliko igrača upitno za igranje protiv Herte. Rami Bensebaini i Ko Itakura su zadobili udarce i radili su ograničenim intenzitetom, ali se očekuje da budu u timu danas.

Slično je prošao i Niko Elvedi, ali nije sigurno da će on biti u sastavu. Dobra vest za navijače je povratak kapiten Larsa Štindla koji ponovo trenira sa ekipom, ali nije spreman da odmah na terenu provede 90 minuta.

Ipak, ono što je najvažnije za Borusiju je forma Markusa Tirama, a ona je odlična. Francuski napadač pogađao je u sva tri zvanična meča koje je Borusija do sada odigrala (dva u Bundesligi i jedan u Kupu Nemačke) i postigao ukupno pet golova, pa će biti najjače oružje i najveća opasnost po gol Herte.

Gosti će imati standardne izostanke, odnosno već duže vreme povređene Džesija Ngankama, Keliana Nsona i Marka Rihtera. Međutim, Herta takođe ima u svojim redovima igrača koji može da bude presudan faktor, a reč je o Dodiju Lukebakiju koji je u tri zvanične utakmice bio umešan u postignute golove pošto je dva dao, a za još dva asistirao.

Međutim, Borusija Menhengladbah je favorit u ovom meču i pobeda Herte bi zaista bilo prilično iznenađenje.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 

Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,6)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)