VOJVOĐANSKI DERBI U NOVOM SADU: "Stara dama" dočekuje "golubove"

Novosti online

24. 07. 2022. u 10:19

SUBOTIČKI Spartak stiže na "Karađorđe".

ВОЈВОЂАНСКИ ДЕРБИ У НОВОМ САДУ: Стара дама дочекује голубове

Foto: FK Vojvodina

U trećem kolu Mocart bet Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine večeras od 21.00 dočekuje ekipu Spartaka na "Karađorđu".

Biće to 67. vojvođanski derbi između ovih klubova, u koji će oba tima ući posle dobrog starta u ovoj sezoni, s obzirom na to da je, posle prva dva kola, Spartak osvojio četiri boda i nalazi se na petom mestu, dok novosadska "stara dama" sa svih šest bodova trenutno drži drugu poziciju na tabeli.

Imajući to u vidu, kao i činjenicu da je Vojvodina na prethodna dva meča na "Karađorđu" imala sjajnu podršku sa tribina, što je opravdala i igrom i rezultatima, nema sumnje da će se na stadionu ponovo okupiti veliki broj gledalaca, te da nas očekuje još jedno lepo fudbalsko veče.

Kvalitet igre ekipe Vojvodine u ovoj sezoni umnogome su podigli i igrači koji su u redove "stare dame" stigli u ovom prelaznom roku, a publici su se posebno dopali inostrani fudbaleri Iv Baraj iz Senegala i Mamadu Traore iz Malija.

Vojvodina i popularni "golubovi" su se do sada sastajali 66 puta, pri čemu je Voša ostvarila 39 pobeda, 10 remija i 17 poraza, uz gol-razliku 110:71.

Međutim, poslednji put kada su se sastali ova dva rivala, krajem prošle godine i to baš u Novom Sadu, Spartak je pobedio rezultatom 3:2.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)