"GROBARI" UZ SVOJU LEGENDU: Saša Ilić debituje na klupi velikana

N.P.

10. 07. 2022. u 11:03

SOFIJSKI CSKA dočekuje Ardu u meču prvog kola bugarske Parve lige.

ГРОБАРИ УЗ СВОЈУ ЛЕГЕНДУ: Саша Илић дебитује на клупи великана

FOTO: FK Čukarički

Legendarni fudbaler Partizana, Saša Ilić, večeras će debitovati na klupi sofijskog CSKA. Jedan od najpopularnijih bugarskih klubova ima velike ambicije ove sezone, a jedan od glavnih protagonista u očima uprave je nekadašnji kapiten crno-belih i ljubimac "grobara".

"Crveni" su u protekloj sezoni zauzeli 2. mesto u prvenstvu. Ostvarili su 16 pobeda, 10 remija i pet poraza uz gol-razliku 42:31. U takmičarskoj 2022/23 žele da naprave korak više i da konačno ugroze dominantu silu u tamošnjem fudbalu - Ludogorec.

"Plavi vukovi" iz Kardžalija su minule sezone ostavrili svoj cilj, opstanak u eliti.  Završili su na 10. poziciji sa 35 osvojenih bodova.

U proteklom međusobnom duelu gledali smo odličnu utakmicu, rezultat je bio 2:2. Očekujemo da CSKA pred svojim navijačima na stadionu "Bugarske armije" pobedom startuje u novoj sezoni.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)