LIGA NACIJA: Biće golova u Istanbulu

N. P.

04. 06. 2022. u 10:04

REDAKCIJA "Tipa" za svoje čitaoce analizira večerašnja dva meča grupe C.

ЛИГА НАЦИЈА: Биће голова у Истанбулу

Foto: Profimedia

18: Litvanija - Luksemburg

Domaćin je u poslednje dve i po godine dobio samo dve od poslednjih deset utakmica pred svojim navijačima, dok su gosti izgubili šest od prethodnih osam mečeva na strani. Litvanija je uspela da izbegne ispadanje iz Lige "C" Lige nacija u sezoni 2020/2021 nakon što je ostvarila pobedu nad Kazahstanom od 2:1, golom Arvidasa Novikovasa u 94. minutu. Ekipa Valdasa Ivanauskasa je najslabije rangirana reprezentacija u Ligi C i nalazi se na 138.mestu Fifa rang liste, iza Farskih Ostrva (124.), Luksemburga (94.), i favorita grupe Turske (43.). 


Kao ni Litvanija, Luksemburg nije uspeo da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo u Kataru, završio je na 4. mestu grupe "A" sa devet osvojenih bodova. "Crveni lavovi" su korektno odigrali prošle sezone u Ligi nacija ostvarili su tri trijumfa, jednom odigrali nerešeno i dva puta su poraženi. Zauzeli su 2. poziciju u grupi 1 Lige "C" sa 10 sakupljenih bodova tri manje od lidera Crne Gore.


U poslednjem međusobnom duelu između reprezentacija nije bilo pobednika (1:1). Domaćin mora da krene da pruža bolje partije i ostvaruje pozitivne rezultate, očekujemo da u večerašnjem okršaju u Viljnusu neće izgubiti pred svojim navijačima i da će na meču pasti minimum dva gola.


NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 2,35)

Profimedia

20:45: Turska - Farska Ostrva

Domaćin je bio na korak od plasmana za Svetsko prvenstvo u Kataru, zauzeo je drugo mesto u grupi G iza Holandije. Međutim u polufinalu baraža izgubio je od Portugala (3:1), u martu. U prošloj sezoni Lige nacija odigrao je jako loše, završio je na poslednjoj 4. poziciji u grupi "3" Lige "B" sa 6 osvojenih bodova i ispao je u niži rang. 


Farska ostrva su odigrala sjajno u Ligi nacija u grupi "1" Lige "D" i izborila plasman u viši rang. Ekipa Hakana Eriksona je završila na 1. mestu bez izgubljenog meča, imala je učinak od tri pobede i isto toliko remija.


Fudbaleri Stefana Kunca su apsolutni favoriti u večerašnjem okršaju u Istanbulu, kvota na keca je mala tako da savetujemo da pokušate sa kombinacijom golova. Mi prognoziramo da će pasti minimum dva, a maksimum četiri na utakmici.


NAŠ PREDLOG: UG 2-4 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)