TIPOVI SA OSTRVA: Petak je rezervisan za Irce

N.P.

27. 05. 2022. u 12:02

NAŠA redakcija je izdvojila tri meča najjače lige Irske koji se igraju večeras u standardnom terminu od 20.45

ТИПОВИ СА ОСТРВА: Петак је резервисан за Ирце

Profimedia

Popularni "cigani" su, nakon pobede kod kuće protiv Slajgo roversa 2:1, izgubili na gostovanju Sent Patriku sa 3:0. Nalaze se na 7. poziciji na tabeli sa 22 osvojena boda, dok večerašnji rival ima tri manje na 8. mestu. 

"Plava vojska "se trgnula i nakon tri uzastopna poraza u prvenstvu uspela da se vrati na pobednički kolosek. Vezala je dva uzastopna trijumfa na svom stadionu protiv Fin Harpsa 3:1 i nad liderom Šamrokom rezultatom 1:0.
U minulom međusobnom duelu između klubova nije bilo pobednika (1:1). Domaćin je kvalitetniji rival i očekujemo da to opravda u večerašnjem dvoboju u Dablinu, savetujemo da odigrate čistog keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,40)

"Golubovi" igraju sjajan fudbal u poslednje vreme, pobedili su na svakom od prethodna tri meča uz gol-razliku 6:2. Zauzimaju 3. mesto na tabeli sa 31 osvojenim bodom, dok večerašnji rival ima tri manje na 4. poziciji. 

Sveci su igrali dve uzastopne utakmice kod kuće i imaju polovičan učinak, nakon neplaniranog poraza od Šelburna 1:2, savladali su Bohemians sa rezultatom 3:0.
U minulom međusobnom duelu između Dandalka i Sent Patrika nije bilo golova, utakmice su veoma neizvesne i "na nož". Domaćin je poslednji susret na svom Oriel parku izgubio od gostiju sa čak 1:4, tako da očekujemo da u večerašnjem dvoboju oba kluba postignu po gol.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,8)  

Foto: Profimedia

"Crveno-beli" su u prošlom kolu izgubili na strani od Slajga sa 2:1, što im je treći uzastopni poraz u prvenstvu. Mećutim, uspeli su da sačuvaju 2. mesto na tabeli sa 32 boda, dok vodeći Šamrok ima sedam više.

"Harpsi" pružaju jako loše partije, na prethodna četiri meča u šampionatu imaju isto toliko poraza. Nalaze se u zoni ispadanja na 9. poziciji Premijer lige, sa svega 10 bodova nakon 17 odigranih susreta.
Domaćin je pobedio večerašnjeg rivala u poslednjem međusobnom duelu sa rezultatom 1:2. Kvalitetniji je rival i favorit pred svojim navijačima, kvota na kec je mala i savetujemo da je pojačate kombinacijom golova.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri