"TIGROVI" NAPADAJU VIŠI RANG: Vilafranš - Keviji

N.P.

24. 05. 2022. u 10:30

IZABRANICI Ervea Dela Mađorea dočekuju ekipu sa stadiona "Robert Diošon" u prvoj utakmici finala baraža za plasman u francusku Ligu 2.

ТИГРОВИ НАПАДАЈУ ВИШИ РАНГ: Вилафранш - Кевији

Foto: A. Ilić

"Tigrovi" ulaze u duel u sjajnoj formi, vezali su pet uzastopnih pobeda u prvenstvu uz gol-razliku 10:4. Regularni deo sezone završili su na 3. mestu na tabeli Nacionalne lige sa 65 bodova, samo jednim manje od drugoplasiranog Ansija, koji se direktno plasirao u viši rang.


Gosti su u poslednjem, 38. kolu savladali kod kuće Dankerk sa 3:1, međutim, to je bila jalova pobeda pošto nisu uspeli da izbore opstanak u Ligi 2. Zauzeli su 18. poziciju sa 40 bodova i svoju šansu moraju da traže u baražu.


U poslednjem međusobnom duelu Vilafranš je pobedio Keviji sa 1:0. Pošto je u pitanju prva utakmica predlažemo da odigrate keca, jer domaćin prosto mora da iskoristi dobru formu i pobedi kako bi se nadao pozitivnom rezultatu u revanšu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)