TRKA ZA TITULU SE NASTAVLJA: Koper ima zicer na "Bonifiki"

Novosti online

16. 05. 2022. u 10:05

"KANARINCI" su veliki favoriti, međutim, pritisak predstavlja teret koji može biti presudan.

ТРКА ЗА ТИТУЛУ СЕ НАСТАВЉА: Копер има зицер на Бонифики

Profimedia

Fudbaleri Kopera i dalje drže sve u svojim rukama. Trenutno imaju bod zaostatka u odnosu na vodeći Maribor, ali uz utakmicu manje. Već danas od 17.30 izabranici Zorana Zeljkovića mogu da ponovo preuzmu čelo tabele. Naime, na "Bonifiku" u okviru 35. kola slovenačke Prve lige stiže Kalcer Radomlje.

"Kanarinci" su veliki favoriti, međutim, pritisak predstavlja teret koji može biti presudan. Ipak, Maks Barišić i Kahrim Paris igraju u fantastičnoj formi. Posebno se istakao pomenuti Paris koji je jedno vreme bio interesantan Crvenoj zvezdi. Na žalost srpske ekipe, zagrebački Dinamo je bio brži i naredne sezone Jamajčanin će nastupati na Maksimiru.

Uprkos važnosti susreta i njegovoj težini, Koper ne bi smeo da ima problema sa Radomljem koje se nalazi na 8. poziciji sa 42 boda.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,8)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene