SIGURICA IZ ČEŠKE: Jablonec - Karvina

N.P.

01. 05. 2022. u 08:02

"ZELENO-BELI" dočekuju "fenjeraša" u meču 2. kola plej-auta Prve lige.

СИГУРИЦА ИЗ ЧЕШКЕ: Јаблонец - Карвина

Profimedia

Jablonec je u velikoj krizi izgubio je svaki od prethodna tri susreta u prvenstvu. Porazom kod kuće od Pardubica (0:1), otišao je pravo u zonu ispadanja na pretposlednje 15. mesto na tabeli sa 26 bodova.


Karvina je glavni konkurent za ispadanje u niži rang od starta sezone ima svega tri pobede, devet nerešenih mečeva i čak 19 poraza u šampionatu. Zakovana je za dno Prve lige sa 18 osvojenih bodova.


U prvom delu sezone u međusobnom duelu između klubova nije bilo pobednika (1:1), domaćin ima šansu da izbori opstanak, ali jednostavno mora da osvoji bodove u današnjem okršaju. Savetujemo da odigrate čistog keca, a za najhrabrije prognoziramo da je moguć i prelaz.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)
ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 26,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)