DERBI NA "RUJEVICI": Rijeka dočekuje Osijek koji "juri" Dinamo

E.H.

23. 04. 2022. u 09:52

"Modri" imaju dva boda prednosti u odnosu na "bijelo-plave", svaki kiks bi značio korak unazad u borbi za naslov najboljeg.

ДЕРБИ НА РУЈЕВИЦИ: Ријека дочекује Осијек који јури Динамо

Foto: EPA

U okviru 32. kola HNL-a očekuje nas veliki derbi. Naime, na "Rujevici" ekipa Rijeke dočekuje Osijek koji se bori za tutulu.

Izabranici Gorana Tomića imaju samo jedan trijumf u poslednjih pet utakmica, nalaze se na četvrtoj poziciji sa velikim zaostakom za trećeplasiranim Hajdukom.

Ukoliko večeras od 20.00 stignu do nova tri boda najverovatnije će odlučiti pitanje šampiona - Dinamo bi imao otvoren put ka trofeju.

Osijek, koji sa klupe predvodi Nenad Bjelica nema pravo na grešku. "Modri" imaju dva boda prednosti i svaki kiks bi značio korak unazad u borbi za naslov najboljeg. "Bijelo-plavi" igraju timski, nema izrazitih individualaca, od svakog igrača se može očekivati gol ili asistencija.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,8)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)