DERBI ZAČELJA: Borba za opstanak do poslednjeg kola!

V.D.

19. 04. 2022. u 13:40 >> 13:53

VEČERAS od 19 časova u okviru 33. kola La Lige sastaju se domaća Majorka i poslednjeplasirani Alaves

ДЕРБИ ЗАЧЕЉА: Борба за опстанак до последњег кола!

Foto: Profimedia

Nakon pobede nad Atletikom iz Madrida mnogi su očekivali da će Majorka nastaviti sa dobrim igrama, međutim, "pirati" su lako i ubedljivo poraženi na gostovanju od Elčea sa 3:0.

Majorka se nalazi u zoni ispadanja i duel sa fenjerašem Alavesom je finale koje mora da se završi pobedom, u suprotnom do poslednjeg kola će voditi bitku za opstanak. Alaves je seriju poraza prekinuo pobedivši na svom terenu Rajo Valjekano.

Plavo-beli iz Baskije osvojili su tri važna boda i na šest utakmica do kraja sezone imaju šanse da ostvare opstanak. Oba tima muku muče sa efikasnošću. Majorka je postigla samo jedan gol na prethodnih pet susreta. Napad Alavesa na isto toliko mečeva je nešto bolji, uspeli su da postignu četiri gola.

Sa pravom se oba tima nalaze u donjem delu tabele. Prednost domaćeg terena može biti odlučujući faktor u borbi za opstanak. Majorka na svom terenu je osvojila većinu svojih bodova. Alaves je najlošiji tim na gostovanjima ove sezone. U prvom delu sezone slavila je Majorka minimalnim rezultatom. Utakmica koja jednima i drugima može odrediti sezonu. Ko pobedi bliži je opstanku.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RONALDO ZGADIO FUDBALSKI SVET SVOJIM POTEZIMA: Al Nasr će biti osakaćen neigranjem najboljeg igrača u narednom periodu