HIT SEZONE I DALJE SANJA LIGU ŠAMPIONA: Betis - Elče

V.D.

19. 04. 2022. u 13:03

U okviru 33. kola La Lige večeras od 21 čas na stadionu "Benito Vilamarin" očekuje nas meč koji domaćoj ekipi u slučaju neuspeha može srušiti snove.

ХИТ СЕЗОНЕ И ДАЉЕ САЊА ЛИГУ ШАМПИОНА: Бетис - Елче

Foto: EPA

Betis je u prošlom kolu odigrao nerešeno (0:0) na gostovanju sa Real Sosijedadom. Zeleno-beli iz Sevilje su na taj način nastavili seriju bez poraza koja traje već pet utakmica, primivši samo dva gola u tom periodu. Betis je na petoj poziciji, sa tri boda manje od Atletiko Madrida i mesta koje vodi u Ligu šampiona i utakmicu protiv današnjeg rivala jednostavno mora da dobije, u suprotnom najelitnije klupsko takmičenje biće nedostižno.

EPA-EFE/Manuel Lorenzo

Elče je na svom terenu ubedljivo pobedio Majorku. Osvojena su tri važna boda, ostvaren je pomak na tabeli, pa samim tim Elče u meč sa Betisom ulazi rasterećeno. Još uvek matematički Elče nije izborio opstanak, ali je od zone ispadanja udaljen sedam bodova. U prvom ovosezonskom meču ekipa iz Sevilje je slavila ubedljivo sa 3:0.

Rezultatski gledano, utakmica je bitna i jednima i drugima, s tim što Betis nema prava na kiks. U slučaju poraza Elče neće mnogo pokvariti svoju poziciji na tabeli.

Betis igra za Ligu šampiona. Elče za čast i ponos.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)