"CRVENI ĐAVOLI" ŽELE NOVA TRI BODA: Vurzburger - Kajzerslautern

N.P.

08. 04. 2022. u 09:01

KLUB iz Bavarske dočekuje ekipu Marka Antverpena u utakmici 33. kola Nemačke Treće lige.

ЦРВЕНИ ЂАВОЛИ ЖЕЛЕ НОВА ТРИ БОДА: Вурзбургер - Кајзерслаутерн

Profimedia

Gosti igraju dobar fudbal neporaženi su na prethodna četiri meča u ligi, imaju jedan remi i tri pobede, najuspešnija svakako u prošlom kolu pred svojim navijačima kad gde su nadigrali Duizburg sa (5:1), zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 57 bodova pet manje od vodećeg Magdeburga.


Tim Ralfa Santelija ulazi u meč nakon poraza kod kuće od Viktorije Keln. Rezultat na semaforu je bio 0:1. Domaće očekuje grčevita borba za opstanak do kraja sezone jer se nalaze u zoni ispadanja na 18. mestu sa 24 osvojena boda.


"Crveni Đavoli" su izgubili od večerašnjeg rivala na poslednja dva međusobna duela, a da nisu postigli pogodak tako da očekujemo da iz trećeg pokušaja budu uspešni i ostvare trijumf kojim bi sačuvali mesto koje im garantuje direktan plasman u viši rang, gde po renomeu i pripadaju.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)