"ORLOVI" ČERUPAJU "KANARINCE": Ludogorec - Botev Plovdiv

N.P.

03. 04. 2022. u 08:18

AKTUELNI šampion dočekuje najstariji klub u Bugarskoj u 25. kolu Prve lige.

ОРЛОВИ ЧЕРУПАЈУ КАНАРИНЦЕ: Лудогорец - Ботев Пловдив

Profimedia

Tim iz Razgrada pruža odlične partije ove sezone, neporažen je na prethodnih šest utakmica u prvenstvu, međutim u prošlom kolu je odigrao iznenađujići remi sa "fenjerašem" Carskim Selom (1:1). 


Ekipa Azrudina Valentića je takođe u dobroj formi, na poslednjih pet mečeva u šampionatu ima dva nerešena susreta i tri pobede, najvažnija svakako protiv CSK iz Sofije rezultatom 2:0, zauzima 3. mesto u Prvoj ligi sa 43 boda.


"Orlovi" su savladali "Kanarince" na svakom od minulih pet međusobnih duela, očekujemo da će domaći fudbaleri ispoštovati tradiciju i savetujemo vam da odigrate čistog keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)