"PUSTINJSKE LISICE" OVERAVAJU VIZU: Alžir - Kamerun

V.D.

29. 03. 2022. u 08:24

NAKON minimalne pobede na "Limbe stadionu" ekipa sa severa Afrike dočekuje popularne "lavove" u revanš meču finala kvalifikacija za Mundijal

ПУСТИЊСКЕ ЛИСИЦЕ ОВЕРАВАЈУ ВИЗУ: Алжир - Камерун

Tanjug/AP

Zaboravili su Alžirci debakl u Afričkom kupu nacija i zaigrali onako kako od njih očekuje nacija. Golom Islama Slimanija s kraja prvog poluvremena "pustinjske lisice" su pobedile Kamerun i načinile veliki korak ka Svetskom prvenstvu.

Treba reći da je Kamerun za nijansu bio bolji protivnik na tom meču, ali "lavovi" nisu uspeli da iskoriste svoje šanse i u Alžir putuju sa zaostatkom. Alžir kada igra na svom stadionu uvek važi za izrazitog favorita, naročito kada su u sastavu igrači poput Mareza, Benasera i Slimanija.

Foto EPA

"Pustinjske lisice" tokom cele prošle godine nijednom nisu poražene pred svojim navijačima. Kamerun želi vizu za Katar, ali svesni su svi u taboru "lavova" da su porazom na svom terenu sebi umanjili šanse da se plasiraju na Mundijal.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,1)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)