KO ĆE U LIGU ŠAMPIONA? Betis - Atletiko Madrid

V.D.

06. 03. 2022. u 12:08

U 27. kolu španske La Lige "Jorgandžije" stižu na teško gostovanje u glavni grad Andaluzije

КО ЋЕ У ЛИГУ ШАМПИОНА? Бетис - Атлетико Мадрид

FOTO: Tanjug

Ova dva tima u ovom trenutku vode ljutu borbu za plasman u Ligu Šampiona. Betis je uspeo da se plasira u finale Kupa Kralja i imaće priliku da se bori za trofej.

"Jorgandžije" nemaju šanse da osvoje neki od domaćih trofeja. Titulu će po svemu sudeći predati u ruke svom najvećem i najomraženijem rivalu Realu. Iz Kupa ih je izbacio Sosijedad.

Četi Dijega Simeonea do kraja sezone preostaje da se bore za mesto koje vodi u evropsku elitu. Betis je ove sezone odličan. Manuel Pelegrini radi vrhunski posao i ostvaruje zapažene rezultate, kako na domaćoj tako i na evropskoj sceni. Betis je isti broj bodova osvojio na domaćem i na gostujućem terenu ( po 23 ).

U bliskoj prošlosti Atletiko Madrid je redovno pobeđivao Betis. Ovog puta ne usuđujemo se da prognoziramo pobedu tima iz prestonice, jer ove sezone Betis nije za pocenjivanje. Tim iz Sevilje nije pobedio na poslednja dva meča, ali ovo je utakmica od velike važnosti i Betis ima motiv više da pred svojim navijačima odigra dobro.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove