VREME JE ZA TITULU: Cirih - Bazel

N.P.

27. 02. 2022. u 09:48

U DERBI meču 23. kola Švajcarske Super lige sastaju se Cirih i Bazel.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ТИТУЛУ: Цирих - Базел

Profimedia

Domaćin igra sjajno, neporažen je na prethodne četiri utakmice u prvenstvu, ostvario je tri pobede i jedan remi, na gostovanju Sionu (1:1), vodeći je tim na tabeli sa 50 bodova, čak deset više od današnjeg rivala koji se nalazi na trećoj poziciji. Interesantno je da Cirih nije osvojio titulu prethodnih 14 sezona a sada je jako blizu naslovu prvaka.

FOTO: N. Paraušić


Ekipa Patrika Rahmena je nakon poraza od Jang Bojsa rezultatom (3:1), napravila sjajan posao dovela je iz Monaka na pozajmicu našeg reprezentativca Strahinju Pavlovića i odmah se ispostavilo da je to pun pogodak, u prošlom kolu su savladali Lozanu sa 

(3:0), gde je mladi defanzivac pružio sjajnu partiju. 


U međusobnim duelima između dva tima pada dosta golova, na poslednja tri čak četiri u proseku, savetujemo da pokušate sa njima svakako.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!

Novak Đoković je na Rolan Garos došao da bi popravio ovogodišnji ne baš sjajan utisak na prethodnim turnirima, na kojima je zabeležio mnogo neočekivanih poraza, a prvu priliku za to popravljanje utiska ima danas. No, u iščekivanju svog prvog takmičarskog nastupa na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu - Nole već ima razloga za zadovoljstvo.

28. 05. 2024. u 13:55

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima