ŠAMPION GURA "GRIFONE" U AMBIS: Đenova - Inter

V.D.

25. 02. 2022. u 10:54 >> 14:32

U 27. kolu Serije A, šampion Italije gostuje ekipi koja je jednom nogom već u Seriji B.

ШАМПИОН ГУРА ГРИФОНЕ У АМБИС: Ђенова - Интер

FOTO: Tanjug

Ranijih sezona Đenova je nekako uspevala da izbori opstanak. Ove sezone "Grifoni" se konstantno nalaze u zoni ispadanja i po svemu sudeći već su viđeni putnici u Seriju B. Ne uspevaju da povežu par dobrih rezultata. Za pobedu ne znaju već jedanaest utakmica. Uz Salernitanu su postigli najmanje golova u celoj Seriji A.

U poslednjih sedam međusobnih susreta sa Interom, fudbaleri Đenove pretrpeli su isto toliko poraza uz to nisu postigli nijedan gol.

"Neroazuri" se bore za titulu. Velikan iz grada mode nema nameru da preda titulu posle samo jedne sezone, već želi da nastavi dominaciju u Italiji. Iz Lige šampiona su praktično ispali (0 - 2 poraz od Liverpula) i mogu se svim silama posvetiti obavezama u Kalču. U utakmicama protiv Đenove fudbaleri Intera su posebno bili efikasni. Verujemo da će i ovog puta biti tako. Đenova jednostavno ne poseduje dovoljno kvaliteta u svojim redovima da bi se ravnopravno suprotstavila šampionu Italije.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)