PARNI VALJAK NASTAVLJA DA MELJE: Partizan - Sparta Prag

V.D.

24. 02. 2022. u 13:19 >> 14:49

CRNO-BELI u revanšu 1/16 finala Lige Konferencija dočekuju prašku Spartu

ПАРНИ ВАЉАК НАСТАВЉА ДА МЕЉЕ: Партизан - Спарта Праг

FK Partizan

Lider na tabeli domaće lige, Partizan načinio je veliki korak ka plasmanu u osminu finala Lige konferencija pre sedam dana u Pragu. Crno-beli su pobedili Spartu, golom Kvinsija Meniga i tako pred "drugo poluvreme" dvomeča na svom terenu imaju ulogu favorita.

Ono što ne ide na ruku vicešampionu Srbije je činjenica da kroz samo tri dana igraju ”Večiti derbi” protiv najljućeg rivala, Crvene zvezde, od koga zavisi šampionska trka.

Puleni Aleksandra Stanojevića su nakon pobede u Pragu slavili i u domaćem prvenstvu protiv Radničkog iz Kragujevca na svom terenu rezultatom 2:0 dok Sparta za vikend nije imala obaveza u domaćem prvenstvu i u ovaj meč ulazi odmornija.

FOTO: M. Vukadinović

Nažalost u timu Partizana večeras neće biti sjajnog Danila Pantića i nedovoljno spremnog Ljubomira Fejse koji je najzvučnije pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Najbolji strelac Sparte u ovoj sezoni Matej Pulkrab neće biti u sastavu večeras ali je zato tu izuzetno talentovani devetnaestogodišnji Adam Hlozek čija se vrednost procenjuje na 19 miliona Evra i biće najopasniji igrač po gol Partizana.

Kvota na Partizan je kao i na prvom meču u padu na svetskim kladionicama tako da se nadamo da su bukmejkeri u pravu i da će naš predstavnik proći dalje i doneti dodatne bodove srpskom fudbalu.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)