ITALIJANE ČEKA PAKAO U PIREJU: Olimpijakos - Atalanta

N.P.

24. 02. 2022. u 10:52

GRČKI šampion će večeras pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena kada dočekuje Atalantu u odlučujućoj revanš utakmici plej-ofa Lige Evrope.

ИТАЛИЈАНЕ ЧЕКА ПАКАО У ПИРЕЈУ: Олимпијакос - Аталанта

Profimedia

Klubovi se ponovo sastaju ovog puta na stadionu "Georgios Karaiskakis" nakon što što su izabranici Pedra Martinsa izgubili prvu utakmicu u Bergamu sa 2:1.


Domaćin je u grčkom šampionatu savladao na strani Volos rezultatom 0:1, vodeći je tim na tabeli sa 59 bodova, devet manje ima prvi pratilac Paok iz Soluna.


Što se tiče gostiju, imaju prednost na svojoj strani, ali kad osete atmosferu koju prave navijači iz Pireja, neće im biti svejedno.


Ekipa Đan Pjera Gasperinija ulazi u duel posle poraza u prvenstvu od Fiorentine sa 1:0, što joj je drugi neuspeh u prethodna tri ligaška susreta, zadržala je 5. mesto u Seriji A, sa 44 osvojena boda.


Olimpijakos će morati da napadne, nema drugu opciju, međutim, Italijani imaju iskusan sastav i upravo će to gledati da iskoriste, očekujemo da oba kluba postignu makar po gol sa obe strane.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!