NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: Ajaks - Vitese

N.P.

09. 02. 2022. u 10:40

Aktuelni šampion na "Johan Krojf areni" dočekuje Vitese u meču četvrtfinala holandskog Kupa.

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Ајакс - Витесе

FOTO: AP/Tanjug

Domaći tim je prava kaznena ekspedicija, na prethodnih sedam utakmica u svim takmičenjima ne znaju za poraz, kod kuće su za vikend savladali Herakles u prvenstvu sa 3:0, zasluženo su vodeća ekipa na tabeli sa 51 osvojenim bodom.


Gosti su vezali dva uzastopna ligaška poraza, kod kuće od Groningena (1:3), i na gostovanju Tventeu rezultatom 3:0, nalaze se na 6. mestu Eredivizije sa 36 bodova.


Vitese je redovna mušterija gigantu iz Amsterdama, pobedio ih je u svakom od poslednjih pet međusobnih susreta gde je u proseku postizao tri gola.


Naš predlog GG, kvota 1,95

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti