NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: Fulam - Milvol

N.P.

08. 02. 2022. u 09:55

Fulam na "Krejven kotidžu" dočekuje Milvol u gradskom derbi meču 31. kola Čempionšipa.

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Фулам - Милвол

Profimedia

Ekipa našeg Aleksandra Mitrovića je posle tri uzastopna trijumfa u prvenstvu odigrala nerešeno u prošlom kolu kod kuće sa Blekpulom (1:1), reprezentativac Srbije je bio strelac u 6. minutu za svoj tim, pogodak koji je postigao je njegov 28. od ukupno 27 odigranih utakmica.

Aleksandar Mitrović FOTO FK Fulam


Domaćin je lider u domaćem šampionatu sa 58 bodova, pet manje ima drugoplasirani Blekburn, ali ne treba zaboraviti da tim iz Londona ima dve utakmice manje.


Gosti ulaze u utakmicu posle ligaškog remija bez golova na svom stadionu protiv Prestona, pre toga su ostvarili veliku pobedu protiv Vest Bromvič albiona rezultatom 2:0, nalaze na 15. mestu u Čempionšipu sa osvojenih 37 bodova.


Fulam je slavio u prethodnom međusobnom susretu sa 1:2, glavni je kandidat za plasman u Premijer ligu i verujemo da pobeda u večerašnjem duelu na "Krejven kotidžu" ne bi trebalo da izostane.


Naš predlog 1X&3+, kvota 1,92 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)