FIKS NA ''CRNO-BELE'': Forma i momentum su na strani domaćina

V.M.

27. 05. 2024. u 13:39

U okviru finskog prvenstva danas ćemo gledati obračun između VPS-a i Inter Turkua koji se od 17 časova sastaju ''Lemonsoft stadionu''.

ФИКС НА ЦРНО-БЕЛЕ: Форма и моментум су на страни домаћина

Foto: Profimedia

VPS je dosta dobro započeo sezonu, osvojio je čak 13 bodova na prvih pet utakmica, ali u naredne tri utakmice su doživeli dva poraza, tako da zauzimaju treće mesto na tabeli sa tri poena zaostatka u odnosu na vodeći Kups uoči ovog meča.

Ono što je karakteristično za domaćina je to da igra utakmice sa velikim brojem golova, preko tri pogotka u proseku padaju na njegovim mečevima, a uz su čak na sedam od osam odigranih mečeva oba tima tresla mrežu, što znači da je igra gol-gol često dobitan tip kada igra VPS.

''Crno-beli'' su postigli su 15 golova u dosadašnjem toku prvenstva i jedino su Kups i Ilves efikasniji od njih u čitavoj ligi.

Sa druge strane, dosta je lošija situacija u redovima Intera koji je veoma slabo započeo sezonu. Ostvario je jednu pobedu na uvodnih osam utakmica, a uz to uoči ovog meča doživeo četiri uzastopna poraza.

Iako nisu napdački toliko potentni (devet postignutih golova), njihove utakmice broje veliki broj pogodaka zbog slabe odbrane (17 primljenih golova).

Takođe, vredi istaći da su 11 od tih 17 golova primili na strani, tako da im se ne piše dobro na ''Lemonsoft stadionu''.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 2,30)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)