ISPIT SEZONE ZA "TRAKTORISTE": Inđija - IMT

N.P.

07. 05. 2022. u 09:42

Novobeograđani gostuju izabranicima Gorana Milojevića u derbiju 35. kola Prve lige Srbije.

ИСПИТ СЕЗОНЕ ЗА ТРАКТОРИСТЕ: Инђија - ИМТ

FOTO: N. Paraušić

"Traktoristi" su u fenomenalnoj formi pobedili su u svakom od prethodnih šest mečeva u prvenstvu. Nalaze se na 3. poziciji na tabeli sa 61 bodom isto koliko i današnji rival koji je na 4. mestu zbog lošije gol-razlike.


Domaćin je konačno prekinuo niz od četiri uzastopna poraza trijumfom u prošlom kolu na gostovanju Žarkovu, rezultat na semaforu je bio 0:2.


U minulom međusobnom duelu kraj "Hale sportova" nije bilo pobednika (2:2), obe ekipe žele plasman u najviži rang sprskog fudbala. Ali mi prednost dajemo gostima jer su u boljoj formi od Inđije i savetujemo da odigrate duplu šansu. Za najhrabrije predlažemo da odigraju čistu dvojku jer je kvota bila čak 5 pa je pala u međuvremenu i u konstantnom je padu a mnoge kladionice su i povukle meč iz svojih lista.


NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,7)
ZA NAJHRABRIJE: 2 (kvota 3,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)