TIP DANA: Šampionu odzvonilo

Ž. U.

09. 02. 2022. u 10:42 >> 10:43

Danas u prestonici Slovenije zaostala utakmica 17. kola. Toliko malo (10 klubova), ali prbogato iznenađenjima prvenstvo već ovog vikenda čeka svoj nastavaka.

ТИП ДАНА: Шампиону одзвонило

Foto: Profimedia

17.30: OLIMPIJA - MURA   1   (KVOTA 2.00)

Olimpija jeu pripremnom period prošla sito i rešeto rivala iz gotovo svih država regiona. Poražena je od: Osijeka, Dinama i Haladaša. Savladala je: Orijent, Slovačko i Rudar, da bi u generalnoj probi za današnji meč jedinu utakmicu bez pobednika okončala sa  našim Javorom, 2:2. 

Olimpiji se nekako ne da sa našima, ili protiv naših. Poslednju utakmicu sa Murom ne pamte po dobrom, jer tadašnji trener Savo Milošević, nije mogao da se prilagodi tom mentalitetu sa kojim bi mogao da motiviše svoje izabranike. Poraz je minimalan ali boli.

Nije strašno izgubiti od aktuelnog šampiona koji je na evropskoj sceni vlasnik najvećeg iznenađenja. Srušili su Totenhem, spustili ga niz svoje Alpe kao da na skijama.

Međutim od te Mure, danas neće biti ni "M". Domaćin je u svom pristupu igri mnogo toga promenio. Poslednjim trijumfom protiv Radomolja uspeo je od današnjeg rivala da ga dva boda odlepi. Dva stepena koja ga "greju" mnogo više na psihološkom planu i pred okršaj na domaćem terenu daju mu ogromnu satisfakciju.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!