ZA TREN OSTALI BEZ KROVA NAD GLAVOM: U požaru kod Zrenjanina izgorela kuća Nikolića (FOTO/VIDEO)

B. Grujić

12. 05. 2021. u 14:12

POŽAR koji je u utorak 11. maja zahvatio porodičnu kuću Nenada Nikolića, u Ulici Cara Dušana 175, u selu Knićanin kod Zrenjanina, potpuno je uništio krov i veći deo prostorija, u kojoj je živeo sa suprugom i ćerkicom.

ЗА ТРЕН ОСТАЛИ БЕЗ КРОВА НАД ГЛАВОМ: У пожару код Зрењанина изгорела кућа Николића  (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Požar je izbio oko 22.45, nakon višečasovne borbe sa vatrenom stihijom, uspeli su da saniraju vatrogasci lokalne vatrogasne jedinice, na sreću niko nije stradao, a  pričinjena materijalna šteta je, prema prvim procenama, ogromna.



- Supruga, ćerka i ja bili smo u kući kada je požar izbio, ali uspeli smo da se izvučemo - vidno uzbuđen priča Nenad, na zgarištu porodičnog doma, ističući da je najverovatnije neki kvar na instalaciji uzrok vatre koja se iznenada pojavila.


- Za tren ostali smo bez krova nad glavom, kuće u koju sam ugradio sebe - dodaje Nenad, napominjući da se u dvorištu nalazi kuća njegovih roditelja koja nije izgorela i da će se u njoj privremeno smestiti.

Za Nenada svi u Knićaninu kažu da je izuzetno pošten i vredan mladić, mnogi od prijatelja i komšija, došli su da pomognu i saniraju požar koji se u ovom pitomom banatskom selu, ne pamti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega