NOVINE OD 1. MAJA: U ovoj opštini građanima nije potreban novac za prevoz

Tanjug

03. 05. 2021. u 11:38

OPŠTINA Priboj je od 1. maja uvela novinu u javni prevoz putnika - besplatne autobuske linije.

НОВИНЕ ОД 1. МАЈА: У овој општини грађанима није потребан новац за превоз

Foto: A.Rovčanin

Na bazi potreba građana i ekonomske računice, biće uvedene određene besplatne linije na području opštine, tamo gde je moguć autobuski prevoz, prenosi regionalna agencija RINA.

Uvedene su linije u gradskom, ali i prema seoskom području. Od lokalnih linija Priboj - Naselje i Bolnica -Priboj, do besplatnih linija prema Sjeverinu, Gornjem Uvcu, Rači, Čemernu, Kaluđerovićima, Sastavcima, zatim Banji, Godinom Potoku, Suvom Pol?u, Brani, prema Mažićima do gradske deponije, kao i prema Krajčinovićima, Kukurovićima i Kasidolima.

Tačni termini polazaka i dolazaka na odredište biće istaknuti narednih dana na svim polaznim i dolaznim, kao i na međustanicama.

Besplatne linije, na osnovu potreba građana, predložila je opštinska Komisija, koja i zadržava pravo, da na osnovu kasnijih predloga i sugestija putnika i prevoznika, može izvršiti manje korekcije na pojedinim linijama, navodi Glas Zapadne Srbije.

Na taj način vraćen je i određen broj nekadašnjih autobuskih linija, pogotovu prema pribojskim selima, koje su prestale da funkcionišu zbog nedovoljnog broja putnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri