VAKCINACIJA BEZ ZAKAZIVANJA U ĆUPRIJI: Veliko interesovanje građana, iz Opštine apeluju da ne prave gužvu na vakcinalnom punktu

Зорана Рашић
Zorana Rašić

08. 04. 2021. u 17:34

ZAKLjUČNO sa jučerašnjim danom, u opštini Ćuprija dato je ukupno 10.386 vakcina, a imunizacija se ubrzava jer sada teče bez prethodnog zakazivanja putem portala e-uprave.

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА У ЋУПРИЈИ: Велико интересовање грађана, из Општине апелују да не праве гужву на вакциналном пункту

FOTO: Opština Ćuprija

Vakcinalni timovi od danas se nalaze u selu Isakovo, a takođe žitelji samog grada mogu da dođu u gradski Dom zdravlja radnim danima i da se pelcuju iako nemaju termin.

Kako je navedeno na sajtu te opštine, lokalna samouprava i Zavod za javno zdravlje „Pomoravlje“ čine sve da se obezbedi više od 70 doza kineskog „sinofarma“, koliko trenutno Dom zdravlja u Ćupriji ima za sutrašnju vakcinaciju bez zakazivanja. Inače, zbog tehnologije čuvanja cepiva, broj vakcina kojima Opština raspolaže na dnevnom nivou je ograničen.

Koordinatorka za sprovođenje vakcinacije u toj opštini Jadranka Đorđević rekla je da je danas bilo mnogo ljudi koji su želeli da prime vakcinu na taj način i apelovala je na Ćupričane da ne prave gužvu na vakcinalnom punktu jer će se - bez zakazanog termina – vakcinacija vršiti dokle god bude bilo potrebno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)