ZA STABILNE ZALIHE POTREBNE SVE KRVNE GRUPE: Mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i na terenu

Lj. P.

04. 04. 2021. u 09:47

RADI održavanja stabilnih zaliha, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine pozive dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa da daju krv, a mobilne ekipe će biti na terenu i prikupljati dragocenu tečnost.

ЗА СТАБИЛНЕ ЗАЛИХЕ ПОТРЕБНЕ СВЕ КРВНЕ ГРУПЕ: Мобилне екипе Завода за трансфузију крви Војводине и на терену

Foto: Zavod za transfuziju krvi Vojvodine

U ponedeljak 5. aprila, priliku da pokažu humanost imaće žitelji Rume, koji će krv moći da daju u Sportskom centru od 8 do 12 sati, u Inđiji u Domu zdravlja od 8 do 12 sati i u Vrbasu u Crvenom krstu od 8 do 11 sati.

Narednog dana, odnosno 6. aprila, mobilne ekipe će biti u Sremskoj Mitrovici u Crvenom krstu od 8.30 do 13 časova, i u Sremskim Karlovcima u Eko centru Radulovački od 9 do 11 sati.

Sutradan, 7. aprila, priliku da dobrovoljno daju krv imaće stanovnici Pančeva i to u Crvenom krstu od 9 do 12 sati, u Kovinu u Crvenom krstu od 10 do 13 časova i u Bečeju u Pozorištu od 8 do 12 sati.

Akcija se nastavlja i 8. aprila, kada će mobilne ekipe biti u Kikindi u Crvenom krstu od 8.30 do 13 časova, u Zrenjaninu u Mesnoj zajednici Bagljaš od 8 do 12 sati i u Somboru u Crvenom krstu od 9 do 13 časova.

U petak, 9. aprila dobrovoljno krv mogu da daju svi koji to žele u Srbobranu u Porištancu od 8 do 12 sati, u Pančevu će biti postavljen transfuziomobil u centru grada od 10 do 14 časova i u Dubovcu u Parohijskom domu od 10 do 13 časova.

Sutradan, odnosno 10. aprila, transfuziomobil će biti postavljen u centru Novog Sada od 10 do 14 časova.

Svi koji žele da dobrovoljno daju krv i pokažu svoju humanost, mogu to učiniti svakog radnog dana od 7 do 14 časova, svakog utorka u mesecu od 7 do 18 časova i prve subote u mesecu od 8 do 12 sati u prostorijama Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine u Ulici hajduk Veljka 9a u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)