SUTRA POČINJE "MESEC ČISTOĆE": Akcija JKP "Čistoća" u Somboru

J.B.

21. 03. 2021. u 19:26

NA području grada Sombora, sutra počinje akcija „Mesec čistoće“ i trajaće do 23. aprila.

СУТРА ПОЧИЊЕ МЕСЕЦ ЧИСТОЋЕ: Акција ЈКП Чистоћа у Сомбору

Foto: JKP „Čistoća“

U okviru akcije, radnici JKP „Čistoća“ besplatno će odnositi sav otpad koji građani iznesu ispred svojih objekata (građevinski, kabasti otpad, grane, višak komunalnog otpada).

Akcijom je obuhvaćeno 350 ulica, a građani su dužni da svoj otpad odlože na javnu površinu ispred svojih objekata, tako da mehanizacija i radnici „Čistoće“ mogu nesmetano da mu pristupe. Komunalci će tokom ove akcije izvršiti i saniranje.

Sutra će otpad biti odvožen iz prigradskih naselja Bukovac i Centrala, u torak su na rsporedu ulice Jožefa Flozbergera, Jorgovanska, Kneza Miloša, Ilije Birčanina, Maksima Gorkog, Sonćanski put i Apatinski put, a u sredu ulice Ambrozija Šarčevića, Božidara Adžije, Avgusta Cesarca, Dalmatinska, Dubrovačka, Duje Markovića, Dušana Staničkova, Đure Daničića, Platona Atanackovića, Petra Preradovića i Školska.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ NIJE OČEKIVAO OVO: Endi Marej traži da se zbog njega napravi presedan na Rolan Garosu