IMUNIZACIJA NE PRESTAJE: U Negotinu vakcinisano 3.222, u Kladovu 2.777 građana

S. M. J.

23. 02. 2021. u 17:53

U OPŠTINI Negotin od početka imunizacije do danas prvu dozu neke od dostupnih vakcina primile su 3.222 osobe, a njih 1.434 su revakcinisani.

ИМУНИЗАЦИЈА НЕ ПРЕСТАЈЕ: У Неготину вакцинисано 3.222, у Кладову 2.777 грађана

Foto: S. M. Jovanović

U Kladovu je FajzerBiontekim i Sinofarmovim cepivom vakcinisano do sada 2.777 građana koji su primili prvu dozu i čekaju drugu. Revakcinisano je 1.005 Kladovljana.

Negotinskoj zdravstvenoj ustanovi dostavljeno je prvih 190 doza vakcina britansko-švedske farmaceutske kompanije AstraZeneka. Vakcinacija 72 građana počela je danas na Vakcinalnom punktu u Domu penzionera, a nastaviće se sutra za 144 osobe, od kojih će 72 primiti Fajzerovu, a 72 AstraZeneka vakcinu.

Na spisku je i pet osoba koje će biti revakcinisane vakcinom kineskog proizvođača Sinofarm.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici