KVAR POPRAVLJAN I TOKOM NOĆI: Deo Kruševca još uvek bez grejanja

S. B.

20. 02. 2021. u 09:24

RADOVI na distributivnom toplovodu u Balkanskoj ulici u Kruševcu još uvek traju, zbog čega su sa sistema grejanja morali biti isključeni dorisnici dela ove i pratećih ulica.

КВАР ПОПРАВЉАН И ТОКОМ НОЋИ: Део Крушевца још увек без грејања

Foto: Toplana Kruševac

Kako su „Novosti“ objavile juče ujutro, kada je i došlo do kvara, bez grejanja je ostalo oko 100-ak domaćinstava koji žive u delovima Čupićeve, Dušanove, Bosanske, Takovske i Lomine, a bez grejanja su i korisnici u ulicama Šumatovačka, Ostrva Vida, Dalmatinska, Zlatiborska, Ljube Davidovića, Šumadijska, Omladinska, Velje Vitorovića i Župska ulica.

Foto: Toplana Kruševac

- Ekipe službe Distribucije od juče su na terenu - navode u HKP Gradska toplana Kruševac.

- Čitave noći su radile na iskopu, lociranju i saniranju kvara. U toku su radovi na otklanjanju postojećeg problema i menjanju toplovodne cevi od zgrade gde je sedište SNS do Osnovne škole „Jovan Popović“. Očekujemo da će radovi uskoro biti završeni.

Foto: Toplana Kruševac

U ostalim delovima grada regularno se isporučuje toplotna energija iz svih kotlarnica. U Toplani napominju i da se korisnici mogu za informacije, pomoć i podršku obratiti pozivom na brojeve telefona 037/447-790 i 037/447-791, kao i putem besplatnog pozivnog broja 0800/035-037.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna