JOŠ JEDAN SMRTNI ISHOD U ĆUPRIJI: Na kovid-odeljenjima Opšte bolnice 44 pacijenta

Z. Rašić

06. 02. 2021. u 16:45

TOKOM prethodnog dana deset novih pacijenata sa težom kliničkom slikom primljeno je na bolničko lečenje, tako da su trenutno na kovid-odeljenjima ćuprijske bolnice 44 pacijenta. U istom periodu zabeležen je jedan smrtni ishod, a niko nije upućen zbog korona-infekcije u tercijarne zdravstvene ustanove.

ЈОШ ЈЕДАН СМРТНИ ИСХОД У ЋУПРИЈИ: На ковид-одељењима Опште болнице 44 пацијента

Foto: Z. Rašić

U bolnčkoj kovid-ambulanti 5. februara obavljeno je 18 pregleda, a u srodnoj ambulanti Doma zdravlja 27, dok je od 12 uzet uzorak za PCR.

Brzim antigenskim testom testirano je 11 osoba. Rezultat je bio pozitivan za troje, a sa pristiglim PCR rezultatima, otkriveno je ukupno osam novih slučajeva infekcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost