BESPLATNA PRIPREMNA NASTAVA: Na Fakultetu pedagoških nauka u toku je prijavljivanje kandidata

Z. Gligorijević

02. 02. 2021. u 09:18

NA Fakultetu pedagoških nauka u toku je prijavljivanje kandidata za pohađanje pripremne nastave za upis studenata 2021/2022. godine.

БЕСПЛАТНА ПРИПРЕМНА НАСТАВА: На Факултету педагошких наука у току је пријављивање кандидата

Foto: Privatna arhiva

Nastava će, kao i prethodne godine, biti besplatna i onlajn. Oni koji žele da pohađaju celokupnu pripremnu nastavu, treba da se prijave do 26. marta, a oni koji žele da je pohađaju pripremnu nastavu iz Razumevanja pročitanog, Muzičkih i Fizičkih sposobnosti mogu da se prijave do 16. aprila.


- Prošle godine je bilo više prijavljenih i upisanih studenata nego prethodnih godina, kada je bila klasična nastava. Oni koji se budu prijavili, dobiće vrhunsku pripremnu nastavu za prijemni ispit i svakodnevno će biti u kontaktu sa profesorima – ocenjuje dekanica Fakulteta prof. dr Violeta Jovanović i dodaje da se pripremna nastava počinje 27. marta, onlajn, svake subote po rasporedu koji se nalazi na sajtu fakulteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)