VAKCINISAO SE GRADONAČELNIK VRANJA: Dr Slobodan Milenković primio Fajzerovu vakcinu

J.S.

12. 01. 2021. u 12:47

GRADONAČELNIK Vranja dr Slobodan Milenković primio je Fajzerovu vakcinu protiv virusa Kovid 19. Za njega nije bilo dileme da li treba da se vakcioniše, jer smatra da je ovo jedini način da se izborimo sa virusom.

ВАКЦИНИСАО СЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК ВРАЊА: Др Слободан Миленковић примио Фајзерову вакцину

Foto: J.S.

- Želeo sam da preuzmem odgovornost, da ličnim primerom kao gradonačelnik, ali i kao zdravstveni radnik, prenesem poruku mojim sugrađanima da je imunizacija civilizacijska tekovina, istakao je gradonačelnik.

On je pozvao građane da se vakcinišu, jer je to jedini način da se savremeno društvo izbori sa pandemijom koronavirusa koja je okovala savremeni svet i odnela mnoge živote

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)