KOMUNALCIMA PUNE RUKE POSLA: Sneg u Kraljevačkom kraju neprekidno pada duže od 15 sati

G.Ć.

11. 01. 2021. u 11:20

SNEGkoji u kraljevačkom kraju različitim intenzitetom neprekidno pada duže od 15 sati dostigao je visinu od dvadesetak centimertara u nižim, i do 35 centimetara u višim predelima, zadavši najviše glavobolje putarima i ovdašnjim komunalnim službama.

КОМУНАЛЦИМА ПУНЕ РУКЕ ПОСЛА: Снег у Краљевачком крају непрекидно пада дуже од 15 сати

Foto: G. Šljivić

Svi magistralni i regionalni putevi na teritoriji Kraljeva su prohodni, računajući i put prema Goču, kao i saobraćajnicu Studenica-Rudno na rudnjanskoj visoravni. Kako saznajemo u kraljevačkom JKP „Putevi“, kompletna mehanizacija ovog preduzeća je angažovana na raščišćavanju puteva.

Pune ruke posla u ponedeljak ujutru imali su i komunalni radnici „Čistoće“ zaduženi za čišćenje snega na javnim površinama, kao i radnici i vlasnici trgovinskih i drugih radnji u centru grada koji su u obavezi da očiste sneg ispred svojih objekata.

Gotovo uobičajen problem kad padne veći sneg je snabdevanje strujom na Rudnjanskoj visoravni, posebno u zabačenijim zaseocima, a sa sličnim problem ovoga puta susreli su se i stanovnici kraljevačkih prigradskih naselja Žiča, Kovači i Higijenski zavod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)