DAROVI KOLA SRPSKIH SESTARA: Obradovali vredne i talentovane mališane iz škole "Dositej Obradović" (FOTO)

J. Stojković

25. 12. 2020. u 08:52

ČLANICE Kola srpskih sestara su juče obradovale prigodnim darovima 20 mališana. Reč je o poklon vaučerima na 4950 dinara koji su podeljeni u dvorištu škole „Dositej Obradović“, jer najveći broj mališana kojima su pokloni namenjeni pohađa ovu školu.

ДАРОВИ КОЛА СРПСКИХ СЕСТАРА: Обрадовали вредне и талентоване малишане из школе Доситеј Обрадовић (ФОТО)

Foto: J. Stojković

- Kolo srspkih sestara neguje materinsku ljubav prema svoj deci, a ovim klincima i klincezama želimo da se zahvalimo što su vredni, talentovani i skromni. Izabrali su ih njihovi učitelji i na tome im se zahvaljujemo – rekla je dr Gordana Đorđević predsednica Kola srpskih sestara. 

Foto: J. Stojković

Ona podseća da je vreme darivanja, izraz pažnje iz iskrene želje da obradujemo nekoga, najčešće one koje volimo ili kome se zbog nečega zahvaljujemo.

- Kolo srpskih sestara – Vranje već dugo nije bilo u prilici da nekoga dariva. Usled finansijskih poteškoća, najčešće smo se bavile kulturno-prosvetnim radom i ličnim dobročinstvo.

Kolo srspkih sestara – Vranje za projekat  „Život nam vraća ono što drugima dajemo“ dobilo je na Konkursu za finansiranje programa u oblasti društvenog i humanitarnog rada za 2020. sredstva iz budžeta Grada u iznosu od  100

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere