PAKETIĆI PUNI SLATKIŠA I POTREPŠTINA: Bajkeri obradovali mališane iz subotičkog Doma „Kolevka“

J.L.

24. 12. 2020. u 18:10

OBUČENI u kostim Deda Mraza, bajkeri iz ekipe „Mrak" iz Subotice i okolnih mesta odvozili svoju najdražu vožnju u godini. Pregrštom paketića oni su obradovali mališane u Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka"

ПАКЕТИЋИ ПУНИ СЛАТКИША И ПОТРЕПШТИНА: Бајкери обрадовали малишане из суботичког Дома „Колевка“

Foto: J.L.

Po rečima Snežane Racić, vođe bajkerske ekipe, ovogodišnja akcija darivanja dece iz „Kolevke" je nešto drugačija, jer su zbog pandemije virusa kovid-19 odlučili da doniraju one stvari koje su ovoj ustanovi neophodne u svakodnevnom radu sa mališanima.

- Želeli smo da prikupimo osnovne stvari koje su nam rekli da su najbitnije, kao što su pelene, sanitarije, sapuni... Najviše je bilo igračaka, a uspeli smo da obezbedimo čak i tablete, računar, zvučnike, obuću i odeću – kaže Snežana Racić.

U ovoj, sada već tradicionalnoj akciji, svake godine se pridruže i bajkerski klubovi iz okoline Subotice, Sombora, Malog Iđoša, Novog Sada, Lazarevaca, Odžaka, a bilo je i onih koji su došli iz Mađarske.

- Jako se radujem što smo uspeli da učestvujemo u ovome i zahvaljujem se „Mraku“ što su nas pozvali. Sarađujemo sa dosta klubova i drago nam je što smo uspeli toliko paketića da sakupimo za ovu decu - kazao je Saša Filipov iz bajkerskog kluba „Eldorado" u Martonošu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!