DONACIJA SVEŠTENSTVA EPARHIJE ŽIČKE: Poklon Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu

G.Š.

14. 11. 2020. u 13:40

KAO i više puta do sada, Sveštenstvo Eparhije žičke uputilo je još jednu vrednu donaciju kraljevačkoj Opštoj bolnici "Studenica".

ДОНАЦИЈА СВЕШТЕНСТВА ЕПАРХИЈЕ ЖИЧКЕ: Поклон Општој болници Студеница у Краљеву

Foto: OB „Studenica“

Ovoga puta je dinirano 100 kompleta posteljine koje će se koristiti u Odseku intezivne nege i u Koronarnoj jedinici.

- Ovo je naša skromna pomoć za vašu ustanovu, želimo brz oporavak vašim pacijentima, a zaposlenima dobro zdravlje i snagu da se i ovoga puta uspešno izbore sa epidemijom opasnog virusa - istakao je Radoja Sando, starešina hrama Svetog Save u Kraljevu.

Foto: OB „Studenica“

Tekst potpisa

Ovo je jedan od načina na koji sveštenstvo pomaže zaposlenima u bolnici u nastojanjima da obezbede što bolje uslove za smeštaj i lečenje pacijenata.

- Imajući u vidu trenutnu situaciju koja je nastala usled pandemije korona virusa, preopterećenost zaposlenih, ova pomoć nam je dobro došla, i dolazi nam u pravom trenutku - rekao je dr Milan Parezanović, pomoćnik direktora za internistički sektor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!