U ZLATIBORSKOM OKRUGU JOŠ 48 NOVOOBOLELIH: Posle duže vremena u Prijepolju jednocifren broj novozaraženih

A.Rovčanin

10. 11. 2020. u 13:49

U POSLEDNjA 24 sata na teritoriji Zlatiborskog okruga korona virus je potvrđen kod još 48 lica: Užice 12, Priboj 11, Čajetina 8, Prijepolje 7, Nova Varoš 4, Sjenica 4 i Kosjerić 2.

У ЗЛАТИБОРСКОМ ОКРУГУ ЈОШ 48 НОВООБОЛЕЛИХ: После дуже времена у Пријепољу једноцифрен број новозаражених

Foto: A.Rovčanin

Opština Prijeplje danima unazad žarište je virusa u Zlatiborskom okrugu, a nakon dužeg vremena broj zaraženih danas je jednocifren. U izolacionom delu Opšte bolnice u Prijepolju nalazi se sedam pacijenta suspektna na korona virus, za jedan test čekaju se rezultati, dok su tri pacijenta sa pozitivnim testom upućena na dalje lečenje u Užice.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđeno 3402 slučajeva infekcije, a najviše u Užicu 1016, Prijepolje 479, Požega 378, Priboj 332, Arilje 237, Nova Varoš 209, Bajina Bašta 208, Čajetina 203, Sjenica 181, Kosjerić 159.

Prijepolje slika 1 Smanjuju se gužve ispred kovid ambulante u Prijepolju foto A.Rovčanin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)