ZBOG BRATA AUTOMAT POTEGAO? Da li je ovo motiv pucnjave na slavlju u Radalju kod Loznice

V.Mitrić

27. 10. 2020. u 14:22

ЗБОГ БРАТА АУТОМАТ ПОТЕГАО? Да ли је ово мотив пуцњаве на слављу у Радаљу код Лознице

Foto: Depositphotros

POLICIJA u Loznici i Malom Zvorniku uhapsila je dvojicu od trojice osumnjičenih za pucnjavu, iz automatske puške, koja se dogodila, u nedelju, oko 1,45 u domaćinstvu Miladina Lukića u selu Radalj,kod Malog Zvornika, koji je priredio slavlje povodom punoletstva sina.

„Novosti“ saznaju da su policajci lisice na ruke stavili Bogdanu V. iz Trešnjice,kod Malog  Zvornika, i Sretenu  Ž iz Jadranske Lešnice, kod Loznice za kojima je,kao i za još jednim meštaninom tog sela u podnožju Cera raspisala potragu, odmah posle  pucnjave,koja je,za malo, mogla da se pretvori u masakr.

Podsetimo,prema svedočenju prisutnih u finišu slavlja, nepoznati mladić je ušao u dvorište i po gostima otvorio rafal iz automatske puške,a potom otišao do auta, kojim je došao do kuće Lukića,i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Ispostavilo se tačnim,kako je naš list odmah objavio da je mladić,koji je pucao iz sela Trešnjice,kod Malog Zvornika. Prepoznao ga je jedan od mladića na slavlju, rekao je da ga je viđao u  Trešnjici,“ali ne zna ime,mada bi ga prepoznao kad bi ga video“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)