USVOJEN IZVEŠTAJ: Odbornici skupštine opštine apatin o budžetu

J.B.

16. 10. 2020. u 17:08

ODBORNICI apatinske Skupštine opštine usvojili su izveštaj o izvršenju budžeta za prošlu godinu i prvih šest meseci 2020.

УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ: Одборници скупштине општине апатин о буџету

Foto: J.B.

Ovogodišnji budžet planiran je na 1,23 milijardu dinara, a za pola godine ostvareni su prihodi od 423,9 miliona, što je uz preneta namenska sredstva ukupno 461,8 miliona, ili tek 37,34 odsto planiranih prihoda.

Kako je rečeno to je zbog posledica proglašene pandemije virusa korane i uvođenja vanrednog stanja. Uz saglasnost Ministarstva finansija apatinska opština kratkoročno se kreditno zadužila na iznos od 59 miliona dinara, kako bi odgovorila na prispele budžetske obaveze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)