POMOĆ U REŠAVANJU PROBLEMA: Gradonačelnik Kraljeva nastavio direktnu komunikaciju sa građanima

G.Ć.

09. 10. 2020. u 15:32

KAKO bi im pomogao u rešavanju problema, i u svom drugom mandatu gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić nastavio je praksu da dva puta nedeljno u svom kabinetu prima građane Kraljeva.

ПОМОЋ У РЕШАВАЊУ ПРОБЛЕМА: Градоначелник Краљева наставио директну комуникацију са грађанима

Foto:GU Kraljevo

Priliku da obave razgovor sa prvim čovekom grada na Ibru imaju građani koji podnesu zahtev za prijem kako bi mu svoj problem lično izložili. Tako je od 27. avgusta, kada je ponovo izabran za gradonačelnika, zaključno sa 8. oktobrom, dr Terzić razgovarao sa 118 sugrađana koji su od njega zatražili pomoć.

- Uglavnom se radi o infrastrukturnim problemima, izgradnji ili asfaltiranju puteva, izgradnji kanalizacione i vodovodne mreže, obezbeđivanju javne rasvete, kao i o rešavanju socijalnih pitanja i pomoći prilikom zapošljavanja – kaže gradonačelnik Terzić.

Prema njegovim rečima, direktna komunikacija sa građanima, u zavisnosti od vrste problema, ubrzava proces pružanja pomoći.

- Neke probleme je moguće rešiti odmah, za rešavanje drugih je potrebno da se građani obrate određenim gradskim organima, javnim i javno-komunalnim preduzećima i ustanovama ili su za njihovo rešavanje nadležne državne institucije – naglašava Terzić. - U svakom slučaju važno je da svaki primljeni građanin ima mogućnost da dobije adekvatnu pomoć u rešavanju problema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)