U PETAK KREĆE GREJANJE: Očekuje se početak grejne sezone u Požarevcu

D.N.

08. 10. 2020. u 11:55

OD 9. do 15. oktobra, pred početak grejne sezone, sprovodiće se tople probe, uz prijavu svih problema na toplovodnom sistemu

У ПЕТАК КРЕЋЕ ГРЕЈАЊЕ: Очекује се почетак грејне сезоне у Пожаревцу

FOT: D. Novković

Javno preduzeće “Toplifikacija” u Požarevcu 9. oktobra počinje sa toplim probama, što je lepa vest za oko 11.400 njegovih korisnika, fizičkih i pravnih lica. Od tog dana, pa sve do početka grejne sezone – 15. oktobra, korisnici mogu prijaviti eventualni kvar i curenje na toplovodnom sistemu.

-Nakon uspešno završenih priprema za predstojeću grejnu sezonu, obaveštavamo korisnike usluga da su se stekli uslovi za tehničku proveru toplifikacionog sistema grada Požarevca. U skladu s tim, u petak, 9. oktobra, od 12 časova, započeće isporuka energije, koja odgovara tehničkom minimumu – saopštili su iz „Toplifikacije“.

U Požarevcu se grejanje stanova, kuća i lokala obezbeđuje non-stop, 24 sata, jer se sprovodi preko toplovoda čiji je energent voda iz kostolačkih termoelektrana, koje rade u sve tri smene. Za grejanje prosečnog dvosobnog stana čija je površina oko 50 kvadrata, mesečno se plaća oko 2.200 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!