DA LI STE JE VIDELI? Jasna (30) pobegla iz kruševačke bolnice u nervnom rastrojstvu

Novosti online

01. 08. 2020. u 22:48

JASNA Milosavljević (30) iz Kruševca nestala je 30. jula uveče, nakon što je zbog povreda koja je sama sebi nanela zbrinuta u Hitnoj pomoći.

ДА ЛИ СТЕ ЈЕ ВИДЕЛИ? Јасна (30) побегла из крушевачке болнице у нервном растројству

Nestali.rs/Privatna arhiva

Ona je, kako se navodi na sajtu Nestali Srbija "u neuračunljivom stanju i sa posekotinama na rukama otišla iz bolnice u Kruševcu"

Na sebi je imala šarenu majicu, šarene patike, crne pantalone i nosila je dve najlonske kese.

Kako je prijavljeno, nju je brat odvezao u hitnu pomoć oko 21 sat, da joj previju posekotine na rukama koje je sama sebi nanela u stanju psihičkog rastrojstva, ali je posle ukazane pomoći otišla u nepoznatom pravcu.

Žena je visoka 170 centimetara, a teška je 55 kilograma. Ima smeđu, kratku kosu i zelene oči. Njena porodica apeluje na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o njoj, da se jave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na broj 192.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!