BRANIČEVSKI OKRUG: Petoro novih zaraženih, svi iz Požarevca

D. N.

31. 07. 2020. u 11:04

Na području Braničevskog okruga registrovano je još pet pacijenata zaraženih Kovidom 19, pa ih je sada ukupno 503.

БРАНИЧЕВСКИ ОКРУГ: Петоро нових заражених, сви из Пожаревца

Kovid ambulanta u Požarevcu / Foto D. Novković

Svi novi slučajevi su na području Požarevca, pa su u ovom gradu od početka zaraze obolela 264 pacijenta. U Petrovcu na Mlavi, koji je po broju zaraženih na drugom mestu u okrugu, do sada su registrovana 142 slučaja zaraze.

U opštini Veliko Gradište obolelih je 33, u Kučevu 23, u Žabarima 17, u Golupcu i Malom Crniću po devet i u opštini Žagubica šest.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PLAN KAPITALNIH INVESTICIJA U ČAČKU   Novi kredit od 816 miliona