Lekari iz Kraljeva pomažu kolegama u Pazaru i Kragujevcu

G. Ć.

01. 07. 2020. u 13:54

Zbog povećanja broja pacijenata obolelih od korona virusa, iz kraljevačke Opšte bolnice „Studenica“ u sredu su kao pomoć kolegama u Kragujevcu i Novom Pazaru upućene dve lekarske ekipe.

Лекари из Краљева помажу колегама у Пазару и Крагујевцу

Foto: OB „Studenica“

U Klinički centar Kragujevac otputovali su medicinska sestra Gordana Zarić i tehničari Aleksandar Arsić, Aleksandar Calić i Nikola Radović, dok će im se dan kasnije pridružiti anesteziolog dr Slađana Nikolić.


U opštu bolnicu Novi Pazar otputovali su dr Tatjana Petrović i dr Saša Pavlović koji će pomoći novopazarskim kolegama u zbrinjavanju obolelih. Ovi mladi, a već iskusni lekari, medicinske sestre i tehničari, naoružani znanjem i iskustvom još jednom će se uhvatiti u koštac sa opasnim, nevidljivim neprijateljem.
 

Hrabre kraljevačke lekare ispratio je dr Zoran Mrvić, direktor OB „Studenica“, bez suvišnih reči i uz želju da se u svoju bolnicu vrate što pre kao pobednici, izražavajući ponos što ova ugledna ustanova u svojim redovima ima ovakve heroje.

 

- Spasiti živote jedini je cilj i namera, a to je ono što se višestruko broji. Srećno, naši najhrabriji! – poruka je kraljevačkih lekara svojim kolegama koji su krenuli za Kragujevac i Novi Pazar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!