Skupština grada Sombora izabrala nove kadrove

J. L.

17. 01. 2024. u 14:14

Odbornici su Skupštine grada Sombora, na današnjoj 28. sednici, imenovali su Jovanu Miljević za novog člana Gradskog veća za oblast socijalne zaštite i Kseniju Janković za v.d. direktora Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor.

Скупштина града Сомбора изабрала нове кадрове

foto: Grad Sombor

Odbornici su usvojili predloge rešenja o davanju saglasnosti na pravilnik o trećim izmenama i dopunama pravilnika o radu JKP „Prostor“, petim izmenama i dopunama pravilnika o radu JKP „Vodokanal“, drugim izmenama i dopunama pravilnika o radu JKP „Zelenilo“, petim izmenama i dopunama pravilnika o radu JKP „Energana“ i drugim izmenama i dopunama pravilnika o radu JKP „Čistoća“ Sombor. Pored toga, usvojeni su predlozi rešenja o davanju saglasnosti na program poslovanja Javnih komunalnih preduzeća „Čistoća“, „Prostor“, „Vodokanal“, „Zelenilo“, „Energana“, „Parking servis Sombor“ i „Vodovod“ Bezdan za 2024. godinu.

Takođe, usvojen je i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na program rada Turističke organizacije grada Sombora za 2024. godinu i Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju, kao i program rada javnih ustanova u oblasti društvenih delatnosti za ovu. godinu.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)