DRUGI PUT SREĆNE RUKE: Anastasija izvukla novčić iz božićne česnice

Дејан Ристић
Dejan Ristić

07. 01. 2024. u 16:18

U Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju, svečano je proslavljen Božić, praznik rođenja Isusa Hrista.

ДРУГИ ПУТ СРЕЋНЕ РУКЕ: Анастасија извукла новчић из божићне чеснице

D. Ristić

Svetu arhijerejsku liturgiju služio je episkop vranjski Pahomije sa sveštenstvom u prisustvu velikog broja vernika. Tokom liturgije pročitana je Poslanica Patrijarha srpskog Porfirija.

Nakon pročitane poslanice, Episkop Pahomije se obratio besedom, govoreći o smislu praznika Božića i čestitao praznik svim pravoslavnim vernicima Eparhije vranjske.

Na kraju Liturgije, Episkop Pahomije je blagoslovio lomljenje Božićne česnice. Novčić iz česnice je izvukla osmogodišnja Anastasija Kostić iz Vranja. Kako je rekla, bila je jednako srećna kao pre dve godine, kada je takođe izvukla novčić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost